040-2012886
  info@mensinck.nl

Kleding wassen

Tot achttien kilo vuile was...?!

Geen enkel probleem voor onze wasmachines. Ook ideaal voor paardendekens!

Een paar dekbedden wassen? Shirts, Broeken en sokken van het hele voetbalteam? De overalls van de jongens uit de garage? Paardendekens? Voor de Révolution is dat allemaal geen probleem. De wasmachine kan achttien kilo vuile was aan, wast die in 30 minuten en doet dat voor acht euro. Er is ook nog een kleinere machine aanwezig, die een ‘ wasje’ van acht kilo doet voor vier euro. Inclusief lekker ruikend en biologisch afbreekbaar wasmiddel. In de grote droger ernaast wordt het karwei afgemaakt, dat kost dan twee euro per 15 minuten - in ernstige gevallen heb je een half uur droogtijd nodig.

Dit revolutionaire en nieuwe wasmachineconcept zorgt voor een enorme berg schone was in korte tijd. De wasmachinekiosk is al jaren een succes in Frankrijk en België. Inmiddels vind je er al bijna 80 verspreid over Nederland en dus ook een bij Carwash en cleancenter Mensinck in Valkenswaard.

Kenmerkend voor de wasmachine is dat hij kilo’s was in 1 keer kan verwerken. In slechts een half uur is uw was schoon, droog en ruikt weer heerlijk fris! Met de wasmachines wast u bijvoorbeeld dekbedden, gordijnen, slaapzakken, kussens, bedrijfskleding, tafellinnen, sportkleding en de huis, tuin en keukenwas!

De wasmachine werkt op muntgeld dat automatisch geleegd wordt. De was erin, geld erin en automatisch wordt de juiste dosering hypoallergeen wasmiddel toegevoegd. Het apparaat is niet te openen tijdens de wasbeurt, dus erbij blijven is niet noodzakelijk. U kunt uw geld laten wisselen bij ons in de shop of achter aan de wasstraat.

Kom de Révolution eens proberen bij: Carwash en cleancenter Mensinck aan de Leenderweg 109 te Valkenswaard.

wasmachine

© 2018 Carwash en Cleancenter Henk Mensinck B.V. - Heel NL mobiel-vriendelijk met GraagGoedOnline.nl - Sitemap